Skip to content

Voor de voorschoolse opvang, buitenschoolse opvang en opvang tijdens vrije dagen en schoolvakanties werkt onze school samen met KindeRdam kinderopvang. De BSO zit in hetzelfde pand als de school, dus dat is superhandig.
De BSO is één grote ontdekkingstocht. Heerlijk buiten spelen, technische proefjes doen, een potje voetballen, een dance workshop volgen, koekjes bakken… Het is zomaar een greep uit de vele gevarieerde activiteiten op de BSO van KindeRdam. En natuurlijk hoort daar ook af en toe lekker chillen met je vrienden en vriendinnen bij.
Bij KindeRdam vinden we het vooral belangrijk dat kinderen de ruimte hebben om zichzelf te zijn, hun talenten te ontplooien, vriendschappen te sluiten en zich zo te ontwikkelen tot zelfstandige burgers. Onze pedagogisch medewerkers luisteren naar de behoeften van de kinderen en betrekken hen bij het samenstellen van een leuk activiteitenprogramma. Er is veel aandacht voor beweging, sport en spel en we organiseren veel workshops binnen of buiten de BSO.

Wilt u een keertje komen kijken hoe leuk het bij ons is? Bel dan even voor een afspraak. Telefoonnummer: (010) 44 300 36.

 

Informatie en aanmelden

Wilt u meer informatie over onze BSO? Kijk dan op de website of neem contact op met onze afdeling Klantadvies: klantadvies@kinderdam.nl / (010) 44 300 36. U kunt uw kind(eren) natuurlijk ook direct hier aanmelden via ons inschrijfportaal.

Back To Top