Skip to content

De Rotterdamse Peuterschool van Peuter & Co biedt een voor ouders en peuters vertrouwde en veilige omgeving waar peuters spelenderwijs gestimuleerd worden om stappen te zetten in hun ontwikkeling tot zelfstandige, sociale en weerbare leden van de samenleving. We bieden optimale ontwikkelingskansen voor peuters en  bereiden hen voor op een succesvolle schoolloopbaan. Een vliegende start voor elke Rotterdamse peuter ongeacht afkomst of levensbeschouwing. We sluiten aan op de behoefte van kinderen en gaan in op initiatieven. We laten hen ook ervaren wat de toegevoegde waarde is van samenzijn in een groep. Ze leren omgaan met andere kinderen en volwassenen. Zelfstandigheid, zelfredzaamheid, creatief en sociaal… dat zijn de kenmerken van de burger van de 21e eeuw. Hier dragen wij een steentje aan bij.

Peuterschool De Ark werkt nauw samen met de basisschool CBS De Ark. Wij zijn overtuigd van het belang van een doorgaande lijn voor peuters en kleuters.

Wilt u meer informatie over De Rotterdamse Peuterschool? Kijk dan op de website of neem telefonisch contact op met de locatie; 010-303 9448. U kunt uw kind(eren) natuurlijk ook direct hier aanmelden via ons inschrijfportaal.

Back To Top