Kinderopvang

Voor de voorschoolse opvang, buitenschoolse opvang en opvang tijdens vrije dagen en schoolvakanties werkt IKC de Ark samen met KindeRdam kinderopvang. Dit is voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar.

De BSO, die in het pand van de school zit, is één grote ontdekkingstocht: lekker buiten spelen, technische proefjes doen, een potje voetballen, een dance workshop volgen, koekjes bakken, chillen en nog veel meer!

We vinden het belangrijk dat kinderen de ruimte hebben om zichzelf te zijn, hun talenten te ontplooien, vriendschappen te sluiten en zich zo te ontwikkelen tot zelfstandige burgers. Onze pedagogisch medewerkers luisteren naar de behoeften van de kinderen en betrekken hen bij het samenstellen van een leuk activiteitenprogramma. Er is veel aandacht voor beweging, sport en spel en we organiseren veel workshops binnen of buiten de BSO.

Informatie en aanmelden
Wilt u meer informatie over onze BSO? Kijk dan op de website of neem contact op met onze afdeling Klantadvies: klantadvies@kinderdam.nl  of via (010) 44 300 36. U kunt uw kind(eren) natuurlijk ook direct hier aanmelden via ons inschrijfportaal.