Onderwijs
van nu

Kleurrijk en
talentvol

Eigentijds en
ambitieus

Samen op
weg

Onderwijs
van nu

Veiligheid en
perspectief

Onderzoekend
leren

Via de link onderaan deze pagina komt u bij de schoolgids voor het cursusjaar 2020-2021 van CBS DeArk, aan de Nozemanstraat 16b. Directie, leerkrachten en medezeggenschapsraad hebben geprobeerd een zo duidelijk mogelijk beeld van ons onderwijs te schetsen.

We hopen dat deze informatie u inzicht geeft in de werkwijze op onze school. Maandelijks wordt u door nieuwsbrieven op de hoogte gehouden van de actuele stand van zaken op onze school.  Het onderwijs dat we geven is in het belang van uw kinderen. Samen, school en ouders, werken we aan hun toekomst.

 

Waarom is er een schoolgids voor de ouders?

Het kiezen van een basisschool voor uw kind is niet gemakkelijk. U zoekt een school waar niet alleen goede leerresultaten behaald worden, maar ook een plaats waar uw kind zich veilig en geaccepteerd voelt. En dat niet voor een korte periode maar voor de tijd van acht jaar. Om die keus te vergemakkelijken hebben wij deze schoolgids geschreven. Onze leus is niet voor niets, CBS De Ark biedt veiligheid en perspectief! Bezoek onze school om zelf eens te kunnen ruiken en proeven waar de school voor staat. Ook voor vragen of meer informatie bent u van harte welkom op school! Graag tot ziens!

Download hier: Schoolgids CBS De Ark 2021-2022