Skip to content

De schooldag begint elke dag om 08.45 uur en eindigt om 15.00 uur. Alleen op woensdag eindigt de schooldag om 12.30 uur.

Er gaat ’s morgens 2x een schoolbel. De eerste bel gaat om 8.35 uur. Alle kinderen gaan dan in de rij staan op ons speelplein en de groepsleerkrachten komen naar buiten om de kinderen op het plein op te halen en mee te nemen naar de klas. In de klas aangekomen starten alle kinderen gelijk met een begintaak. De 2e schoolbel gaat om 08.45 uur.  Dan gaan de klassendeuren dicht en wordt de begintaak kort nabesproken.

Op tijd komen vinden wij heel belangrijk. Wilt u ervoor zorgen dat uw kind om 8.35 uur op het plein staat? Het is belangrijk voor uw kind om niet de begintaak te missen, want daar wordt in een vervolgles op terug gekomen.

Wij werken met een continurooster. Dat betekent dat de kinderen tussen de middag allemaal op school blijven. De kinderen hebben natuurlijk een half uur pauze tussen de middag. Doordat de kinderen niet naar huis hoeven, winnen wij tijd en kunnen we nog meer lesstof aanbieden!

Back To Top